מכורים לאוכל אסייאתי? אתם הולכים לאהוב את הבירה הזו

מכורים לאוכל אסייאתי? אתם הולכים לאהוב את הבירה הזו

חייבים את הראמן והנודלס שלכם לפחות פעם בשבוע? מצאנו לכם את הפרטנרית המושלמת לארוחה האסייתית המושלמת.



החיבור של הישראלים עם המזרח הרחוק הוא טבעי וחזק, ולא רק בתחום האוכל. למעשה כל אדם שני שתשאלו יגיד לכם שהחופשה האולטימטיבית מבחינתו היא באחד מאיי תאילנד, ביפן או הפיליפינים, תופס שמש או תרבות מרתקת ונהנה מהחיים. אבל בדיוק כמוכם, כשאנחנו לא מתכננים את הטיסה הבאה שלנו – אנחנו כאן, והדרך היחידה ליהנות ממשהו שקרוב לזה היא בקיץ, נהנים ממיטב המנות מהמטבח האסייתי: סלטים קלילים, עוף, דגים טריים ושאר טעמים מן הים, ראמן, נודלס ועוד.



אם שבוע טיפוסי בחיים שלכם מורכב מדייט עם בן/בת הזוג או יציאה מרובת משתתפים הכוללת ארוחה אחת כזאת, רצוי שתדעו שהדרך הכי נכונה ללוות אותה היא עם בירה איכותית ומדויקת כמו הוגרדן, המתאפיינת בארומה בגווני פירות הדר וברעננות חדה וקריספית, שהופכים אותה לפרטנרית ראויה לאוכל האסייאתי שכה עשיר בטעמים.

למרות שהוגרדן זוכה לתואר המחייב “בירת החיטה הראשונה שנוצרה אי פעם” (בשנת 1445 בכפר בלגי, אם להיות מדויקים), הטעם שלה חף מכל כבדות שמתלווה לתואר. היא אמנם מעניינת ומורכבת יותר מכל בירה “רגילה”, אך הרעננות והפירותיות שלה מקלילות אותה ומשרות תחושה סופר עדינה ונעימה.



דואגים שמא בירה דווקא תפגע בטעמים העשירים של המנות האסייתיות שאתם כל כך אוהבים? הנה משהו שכדאי שתדעו: הוגרדן לא רק שלא משנה את טעמי המנות, היא אף היא אף משדרגת אותם. הסלטים המתובלים והדגים הטריים שאתם נהנים להזמין יקבלו טוויסט מעניין בזכות הטעם המריר-חמוץ-מתוק העדין של הבירה, שנוצר בזכות שילוב של קליפות פירות הדר אקזוטיים במתכון העתיק.

אז עד לחופשה הבאה שלכם (אנחנו יודעים שסגרתם תאילנד לחגים), השילוב הקולינרי המושלם בעינינו: אוכל אסייתי מפנק, בירה פירותית מעודנת ובריזה קיצית מלטפת. בכנות, מה צריך יותר מזה?