תתכוננו להתאהב: בירהמיסו של הוגרדן

תתכוננו להתאהב: בירהמיסו של הוגרדן

בירת הוגרדן היא לא רק בירה כיפית ופירותית שכיף לשתות, היא גם משדרגת מתכונים! קבלו את הגרסה האלכוהולית של הטירמיסו האהוב – בירהמיסו!

מכירים את הטירמיסו? הקינוח האיטלקי האהוב שמשלב קרם מסקרפונה אלוהי, בישקוטים טבולים בקפה ואבקת קקאו, מקבל עכשיו שדרוג עם טוויסט טעים לא פחות – בירהמיסו עם בירת הוגרדן.

פירוש שמו של הטירמיסו באיטלקית הוא “הרימו אותי”, שניתן לפרש גם במובן הפיזי של העמסה לצלחת וגם במובן השמח של המילה – כי הטירמיסו הוא בהחלט קינוח שמרים גבוה את כל מי שאוכל ממנו.

למה הוגרדן משדרגת את הטירמיסו?

השינוי הקטן – והמשמעותי – במתכון, הוא שהבישקוטים עוברים טבילה בבירת הוגרדן במקום בקפה. השילוב הלא צפוי הזה מתברר כמנצח, מכיוון שהגוונים הפירותיים והמתובלים של בירת הוגרדן משתלבים בשלמות עם המתיקות של הבישקוטי, ומעניקים להם חריפות עדינה וטעימה מאוד!

זו לא הפתעה, מכיוון שהוגרדן משתלבת מעולה עם מגוון מאכלים, מתוקים ומלוחים כאחד, ומעניקה לכל אחד מהם ארומה פירותית ומתובלת שמעמיקה את הטעמים המוכרים ויוצרת מהם חוויה חדשה.

בירהמיסו – מתכון

מצרכים:

1 קופסת גבינת מסקרפונה

4 כפות סוכר

1 מכל שמנת מתוקה

8-10 בישקוטים

אבקת קקאו

הוראות הכנה:

1. מקציפים במערבל את גבינת המסקרפונה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והשמנת עד לקבלת קרם אחיד ויציב.

2. מעבירים את הקרם לשקית זילוף. מומלץ להעביר לקירור אם לא משתמשים בו מיד.

3. שופכים לתבנית עמוקה בקבוק בירת הוגרדן, שוברים את הבישקוטים לשלישים וטובלים אותם בבירה. שימו <3 – יש לטבול את 2 הצדדים לכמה שניות בלבד כדי שהבישקוטים לא יתרככו יותר מדי ויהפכו לספוגיים.

4. בתוך כוס אספרסו – מסדרים בשכבות את שברי הבישקוטים הטבולים בהוגרדן, מעליהם מזלפים את קרן המסקרפונה וחוזרים שוב על התהליך עד שהכוס מתמלאת. מקשטים באבקת קקאו ואוכלים אחד מהר לפני שייגמר.

בירהמיסו

בתיאבון!