מתכון: טבעות בצל בבלילת הוגרדן

מתכון: טבעות בצל בבלילת הוגרדן

הזמנתם חברים לערב אבל אין לכם מושג מה להגיש להם? הנה הצעה קלילה למנה שהם הולכים לעוף עליה – טבעות בצל עם תוספת שתשדרג אותן ממש והיא במקרה הבירה הכי כיפית בסביבה. לחצו PLAY והתכוננו להתאהב >>

 

החלטתם שהערב אתם מזמינים אליכם חברים, כולם אישרו הגעה בקבוצת הוואטסאפ המשותפת שלכם ועכשיו עולה השאלה: מה תאכלו? מכיוון שבא לכם להפגין את היכולות שלכם במטבח אתם מתחילים לנבור באינטרנט במתכונים זריזים לאירוח אבל כל מה שאתם מוצאים נראה מסובך מדי ודורש זמן עבודה ארוך מדי – ולמי יש זמן? תהיה לכם בדיוק שעה להתקלח ולהכין משהו מרגע שתחזרו הביתה מהעבודה ועד שהם יגיעו.

אז השאלה מתחדדת: לא מה תאכלו, אלא מה תוכלו להכין לחבר’ה במסגרת מגבלות הזמן-יכולת שלכם. מאחר ואתם גם ככה יורדים לסופר כדי לקנות שישיות בירה, אנחנו ממליצים להוסיף לקנייה עוד כמה מצרכים, ממש קצת, שיבטיחו לכם מנה מנצחת, פשוטה להכנה ובלי יותר מדי טירחה: טבעות בצל בבלילת הוגרדן.

אל תטעו, לא מדובר בטבעות בצל מטוגנות ופשוטות שיגישו לכם בכל רשת המבורגרים, אלא בנשנוש מתובל ומיוחד שאפשר להכין הרבה ממנו מבלי שלאף אחד יימאס. הבירה לא תימזג רק כדרינק ליד טבעות הבצל (אבל גם, כמובן) אלא גם לתוך הבלילה שלהן, ותשדרג את הקריספיות שלהן לטעמים חזקים ומפתיעים.

חוץ מזה, מספיקה קערת הגשה גדולה שתוכל לעבור מיד ליד בסלון, במרפסת או על הגג – איפה שתבחרו לשבת, כמה כוסות בירה שיתמלאו כמה וכמה פעמים במהלך הערב ו…זהו.

אז מה צריך לקנות, מה אופן ההכנה ואיך תקבלו ברגע אחד את תואר הפודי’ז הנחשק בקרב החברים שלכם? הנה מתכון + סרטון הכנה שיעשו לכם סדר בדברים:

טבעות בצל בבלילת הוגרדן – מצרכים:

200 גר’ קמח

בקבוק (330 מ”ל) הוגרדן

מלח ופלפל

1 כף תבלין קייג’ון

2 כפות פטרוזיליה וכוסברה קצוצות

3 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות

1 ליטר שמן טיגון

רוטב מיונז-צ’ילי מתוק

אופן ההכנה:

שמים קמח בקערה, מוסיפים בהדרגה הוגרדן ומערבבים

מוסיפים מלח, פלפל, קייג’ון ועשבי תיבול

מערבבים היטב ומכניסים למקרר ל-10 דקות

מחממים שמן בסיר עמוק על אש גבוהה

פורסים בצלים לטבעות, טובלים בבלילה ומטגנים

מניחים את הטבעות על נייר סופג

מגישים עם רוטב מיונז-צ’ילי מתוק

* אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת